Skip to main content

Hírek

Római part új tenisz központ

2021 májusában elkészült a legnagyobb darabszámú Proflex teniszpálya referencia Magyarországon. 5 db Proflex Hardcourt pályát készítettünk a Római parton épült új tenisz központban. ( A cikk írásakor még nem dőlt el a komplexum neve. ) A két videóban ízelítőt kaphatunk, a kivitelezésről és az elkészült pályákról. A Hardcourt pályák rendkívül  környezetbarátok, mert nem igényelnek állandó locsolást, mint a salakpályák. Nem igényelnek karbantartást, játék után nem kell lehúzni őket, nem lesz koszos a cipő, zokni stb.

Bővebben

  • Találatok: 35

Teniszpálya építés Mosonmagyaróváron

 
Teniszpálya építés Mosonmagyaróváron

2018. júliusában, cégünk megbízást kapott Mosonmagyaróváron, 3 db Proflex Elite keményborítású teniszpályák elkészítésére. A Megrendelő az elmúlt több mint tíz év alatt elkészült hazai referenciák alapján választotta a Proflex rendszert. Másik szempont volt a kiválasztásnál, hogy a Proflex Elite rendszer a gumiszőnyeg borítás felett egy vastag poliuretán réteget alkalmaz, ami megakadályozza a szőnyegek illesztésénél a burkolat megrepedését. A poliuretán réteg felett 3 réteg, homokkal kevert, akril réteget festettünk fel. 
 
tp1   
 

Bővebben

  • Találatok: 30

Hogyan lehet felújítani egy 20 éves keményborítású teniszpályát?

Hogyan lehet felújítani egy 20 éves keményborítású teniszpályát?

Az elmúlt években egyre többen készíttetnek keményborítású sportburkolatokat, mert felismerték, hogy ezek a burkolatok gyakorlatilag karbantartás mentesek. Nem kell velük foglalkozni, ha nem játszanak rajta, vagy ha elutaznak. Egy salakpályát akkor is kezelni kell, ha nincs használatban, hiszen ha nem tartják nedvesen, a szél elhordja a finom salakot és beteríti az egész környezetet, ami mindenkinek kellemetlen.

f1q

Bővebben

  • Találatok: 25